• Årets tävling är inställd
 • VIKTIG INFO - NACKA HALVMARATHON 2016 KOMMER I ÅR TA EN PAUS. VI SER FRAMEMOT EN NY SATSNING 2017

  BANOR

  Tävlingsområdethitta hit

  TC2015


  Parkeringsöversikt

  Kika in på kartan för att hitta lämpliga parkeringsplatser. Välj gärna Saltsjöbanan med avstigning på Neglingestation – tågtider hittar du här.
  OBS! Infart till parkeringsplatsen närmast IP går via Stockholmsvägen och in på Neglingevägen. Infarten från Byvägen är avstängd!!

  Parkering


  Banprofiler

  Alla uppgifter nedan är med reservation för ändringar som kan krävas av polismyndigheten 


  21 km

  21km2014symboler

   Banprofil640


  10 km & 5 km

  10km&5km


  1,3 km & 2 km

  Lilla Maran 1,3 km går ett varv.
  Start inne på IP, spring runt fotbollsplan och ut rakt fram ner mot vattnet. Vänster, höger vänster och sedan på utsidan IP mot bilparkeringen. In på grusvägen för att sedan svänga skarpt vänster in på löparbanorna runt fotbollsplanen och in i mål.
  Lilla Maran 2 km går två varv
  Start inne på IP, spring runt fotbollsplan och ut rakt fram ner mot vattnet. Vänster, höger vänster och sedan på utsidan IP mot bilparkeringen. In på uppe uppe på grusvägen för att sedan fortsätta rakt fram mot vattnet och påbörja varv 2. Inne på IP igen efter grusvägen skarp vänster in på löparbanorna runt fotbollsplanen och in i mål.

  LillaLoppet2014

  __________________________________________________________________________

  500 meter

  MiniMaran 500 meter
  Start inne på IP och man springer rakt fram på friidrottsbanan runt fotbollsplanen. Efter 250 meter så kommer en vändpunkt där man springer tillbaka runt fotbollsplanen in i mål. I kurvan finns små kornor och funktionärer så man inte krockar med mötande löpare tillbaka. På väg ut så springer man närmast fotbollsplanen och påväg tillbaka på de yttre friidrottsbanorna.

  Karta 500meter