• Årets tävling är inställd
 • VIKTIG INFO - NACKA HALVMARATHON 2016 KOMMER I ÅR TA EN PAUS. VI SER FRAMEMOT EN NY SATSNING 2017

  NackaTouren 2015

  NACKATOUREN 2015 med chans att vinna 5.000kr i tävlingsklassen!

  NT NH1


  Nu har du chansen att utmana dig själv under året – var med i NackaTouren! Fyra tillfällen för dig som är målinriktad – oavsett om du vill delta för att vinna Touren eller bara ta del av fyra mycket bra arrangemang.

  Fyra löpartävlingar i Nacka samarbetar under ett gemensamt namn, NackaTouren. De lopp som ingår är Nacka Halvmarathon, Duvnäsloppet, Solsidan Runt och Hellasloppet. Vi hoppas med detta initiativ kunna inspirera dig i din träning under hela året.

  Hur funkar det?

  När du anmäler dig till det första loppet som ingår i NackaTouren – Nacka Halvmarathon – så anmäler du dig enkelt till NackaTouren i samband med detta. Skriv in dina kontakuppgifter och vilken distans du vill springa (se nedan beroende på tävlingklass eller motionsklass i Touren).

  För att vara med i  tävlingsklassen i NackaTouren gäller:

  – Markera att du vill delta i tävlingsklassen. Anmälningsavgiften för NackaTouren Tävling – utöver loppens ordinarie – är 200 kronor (Touravgiften betalas bara vid ett tillfälle).

  – Distanserna som gäller är:
  21 km D/H på Nacka Halvmara
  10 km D/H på Duvnäsloppet
  5 km D/H på Solsidan Runt
  10 km D/H på Hellasloppet

  – Nu är du registrerad i touren – MEN glöm inte bort att göra separata anmälningar på övriga tävlingar som ingår i touren.
  – Förutom diplom till alla som fullföljer alla loppen så finns chansen för de tre första damerna respektive herrarna att vinna:

  1:a pris 5.000 kronor i träningsbidrag.
  2:a pris presentkort
  3:e pris presentkort

  Det är din placering på respektive tävling som ligger till grund för slutresultatet på touren.
  Exempel: Du hamnar på 47:e plats i 21 km klassen på Nacka Halvmara. Vi ser då vilken plats du har bland de andra som också deltar i NackaTouren.
  Om du hade den 5:e snabbaste tiden så blir din placering 5:a. Samma princip tillämpas på de övriga tävlingarna. Vinnare av NackaTouren är den med lägst sammanlagda placeringsresultat i de fyra loppen.

  OBS! Tävlingsklassen kan komma att ställas in om deltagarantalet i dam och/eller herrklassen understiger 10 anmälda. Anmälningsavgiften för NackaTouren kommer då att återbetalas.

  För att vara med i motionsklassen i NackaTouren gäller:

  – Markera att du vill delta i motionsklassen. Ingen anmälningsavgift för NackaTouren tillkommer – endast loppens ordinarie startavgift.
  – Du kan springa vilken klass du vill i de fyra loppen. Motionsklassen är också öppen för alla barn och ungdomar.
  – Om du fullföljer samtliga fyra lopp så erhåller du ett diplom som bevis på detta och även en chans att vinna startplats till nästa års tävlingar.
  – Inget sammanställt resultat utan enbart placering och tid från respektive tävling

  NT Alla2


   Loppen går följande datum och med sträckor:

  Nacka Halvmarathon 2 maj – 21, 10 och 5 kilometer samt barnklasser
  Duvnäsloppet 13 juni, 10 och 5 kilometer samt barnklasser
  Solsidan Runt 30 augusti, 10 och 5 kilometer samt barnklasser
  Hellasloppet 10 oktober, 10 och 5 kilometer samt barnklasser

  För att fullfölja sin Nacka Tour skall du springa alla lopp under ett kalenderår. Vi håller reda på om du fortsätter att vara med i Touren genom att springa nästa lopp och så vidare.

  De tävlande som står på startlinjen i Hellasloppet den 10 oktober10277583_850521308311431_2228302842042215675_n och fortfarande är kvar i NackaTouren kommer att få egen färg på nummerlappen och diplom efter sista målgång. I tävlingsklassen utser vi vinnare i dam respektive herrklassen.
  Passa på redan idag att anmäla dig till NackaTouren och utmana dina löparkompisar för ett extra kul löparår! Missa inte att dela denna information med dina vänner på Facebook.

  Anmäl dig till loppen via länkarna nedan.

  NACKA HALVMARATHON – 2 MAJ 2015
  DUVNÄSLOPPET – 13 JUNI 2015
  SOLSIDAN RUNT – 30 AUGUSTI 2015
  HELLASLOPPET – 10 OKTOBER 2015

  Ha ett skönt löparår önskar Saltsjöbadens IF, Hellas Friidrottsklubb och Saltsjö-Duvnäs Sportklubb.

  Stort Grattis till alla som deltog i NackaTouren 2014 – du hittar också bilderna på vår Facebook sida för nedladdning.